رحمانی: کالا به وفور در کشور موجود است

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ذخایر کالایی مناسب برای تنظیم بازار ماه مبارک رمضان تدارک دیده شده است و جای هیچ گونه نگرانی نیست.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از شاتا، رضا رحمانی پس از پایان جلسه مشترک با کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی افزود: در این جلسه در خصوص تولید اقلام بهداشتی مرتبط با کرونا و آثار اقتصادی کرونا و تاثیر آن بر تولید کشور، بحث و تبادل نظر و پیش بینی‌ها و تحلیل‌های مختلف در این خصوص ارایه شد.

وی درباره تنظیم بازار ماه رمضان، بیان کرد: از اواسط سال گذشته روی تامین کالاها برنامه ریزی و حساسیت‌های ویژه ای داشتیم؛ هر چند در آن ایام موضوع کرونا نیز مطرح نبود، اما تمهیدات ویژه برای تدارک کالاها و تکمیل ذخایر اندیشیده و انجام شد.

با همراهی مردم هیچ گونه مشکلی در در سطح بازار نداشتیم

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تقدیر و تشکر از همراهی مردم با دولت در روزهای سخت شیوع کرونا، گفت: با همراهی مردم و فرهنگ بالای آنها در خرید، هیچ گونه مشکلی در تامین کالاها در سطح بازار نداشتیم و البته همکاری اصناف و تولیدکنندگان نیز قابل تقدیر بوده است که حتی برخی از صنوف و تولیدکنندگان ما یک روز را هم تعطیل نکردند و شبانه روزی فعال بودند.

رحمانی در این باره اضافه کرد: برخی از واحدهای تولیدی برای تولید اقلام مرتبط با کرونا تغییر خط تولید داده اند، 22 واحد از 40 واحد تولیدی مواد ضدعفونی کننده پس از تغییر خط تولید وارد این حوزه شدند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت پیگیری تولید اقلام مورد نیاز مردم را یک امر مستمر دانست و گفت: ما بصورت دائمی روند تولید و تامین مواد اولیه کارخانه‌ها را برای تولید اقلام و کالاهای مورد نیاز مردم مورد رصد قرار می‌دهیم و در کنار آن مشکلات مربوط به واردات را نیز پایش می کنیم.

رحمانی در ادامه بیان کرد: شرایط کرونا و پساکرونا و شرایط جدید جهانی در تدوین برنامه‌ها لحاظ می شود و تلاش می‌کنیم هیچ مشکلی پیش نیاید.

مدیریت واردات؛ یکی از برنامه های محوری سال ۹۹

وی مدیریت واردات را یکی از برنامه های محوری امسال دانست و افزود: اگر جایی امکان تولید کالای ایرانی باشد برای ساخت داخل آن و مدیریت وارداتش برنامه داریم و توسعه صادرات را در کنار آن نیز دنبال می کنیم که بسته حمایت از صادرات نیز در حال نهایی شدن و ابلاغ است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه این وزارتخانه به عنوان محور و پیشران صادرات کشور تعیین شده است، بیان کرد: برای صادرات به 15 کشور همسایه و دیگر کشورها برنامه داریم و صادرات از مازاد تولیدات صنعتی و کشاورزی و… به اشتغال داخلی و تامین ارز کمک خواهد کرد.

رحمانی رقم صادرات غیرنفتی پارسال را 42 میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: حدود 135 میلیون تن حجم صادرات کشور ما در سال گذشته بوده است که این ظرفیت و توان بالای کشور را در این حوزه نشان می دهد ولی باید همه دست به دست هم بدهیم و موانع و مشکلات را تسهیل و رفع کنیم.

منبع : اقتصاد آنلاین