سند یادداشت تفاهم ترجیحات ترجیحی ایران و ازبکستان از اعتبار ساقط شد

مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات با ارسال نامه‌ای به مدیر مرکز واردات و امور مناطق آزاد و ویژه گمرک سند یادداشت تفاهم ترجیحی بین ایران و جمهوری اسلامی ایران در سال 1382 را از درجه اعتبار ساقط اعلام کرد.


سند یادداشت تفاهم ترجیحات ترجیحی ایران و ازبکستان از اعتبار ساقط شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس  براساس نامه‌نگاری مدیرکل دفتر اروپا و آمریکا سازمان توسعه تجارت با سعید عباسپور مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات صنعت، معدن و تجارت، سند یادداشت تفاهم ترجیحات ترجیحی منعقده فیمابین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ازبکستان در سال 1382 ،‌ از درجه اعتبار ساقط گردیده است.

سعید عباسپور هم در نامه‌ای به وکیلی مدیر مرکز واردات و امور مناطق آزاد و ویژه گمرک اعلام کرد که سند یاداشت تفاهم ترجیحی منعقده فیمابین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ازبکستان در سال 1382 از درجه اعتبار ساقط گردیده است.

در ادامه متن نامه سعید عباسپور مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات به مدیرکل مرکز واردات و امور مناطق آزاد و ویژه گمرک آمده است:

«جناب آقای وکیلی

مدیرکل محترم مرکز واردات و امور مناطق ازاد و ویژه گمرک

موضوع: سند یادداشت تفاهم ترجیحی ایران و ازبکستان

با سلام و احترام

ضمن ارسال تصویر نامه شماره 98.230.36528 مورخ 1398.10.10 مدیرکل محترم دفتر آمریکا و اروپا سازمان توسعه تجارت ایران منضم به  یادداشت ارسالی سفارت کشورمان در تاشکند به شماره 5068.77 مورخ 1397.12.24 بدین وسیله به اطلاع می‌رساند سند یادداشت تفاهم ترجیحی منعقده فیمابین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ازبکستان در سال 1382 از درجه اعتبار ساقط گردیده است.

لذا مراتب جهت استحضار و صدور اقدام متقضی ارسال می‌گردد.

سعید عباسپور

مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات»

***

در ادامه  همچنین متن نامه ارسالی بهروز الفت مدیرکل دفتر اروپا و آمریکا در مورخ 1398.10.10 به سعید عباسپور مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات آمده است:

«جناب آقای عباسپور

مدیرکل محترم دفتر مقررات صادرات و واردات

با سلام

احتراما، به اطلاع می‌رساند با استناد یادداشت ارسالی سفارت کشورمان در تاشکند به شماره 5068077 مورخ 97.12.24 (پیوست)،‌سند یادداشت تفاهم ترجیحات ترجیحی منعقده فیمابین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ازبکستان در سال 1382 ،‌ از درجه اعتبار ساقط گردیده است.

خواهشمند است دستور فرمایند این سند و لیست ترجیحات اعطایی میان دو کشور از کتاب مقررات صادرات وواردات چاپ سال 1399 حذف گردد.

بهروز حسن‌الفت

مدیرکل دفتر اروپا و آمریکا»

در ادامه تصویر این دو نامه آمده است:

منبع:خبرگزاری فارس