خوانساری: انزواطلبی راهکار امروز کارآفرینان نیست


خوانساری: انزواطلبی راهکار امروز کارآفرینان نیست

تهران – ایرنا – رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی با بیان اینکه انزواطلبی راهکار امروز کارآفرینان نیست، گفت: اگر پیش از این کارآفرینان سعی می‌کردند در خلوت کار کنند امروز باید به صحنه بیایند و اجازه دهند مردم با آنها آشنا شوند.

«مسعود خوانساری» روز دوشنبه در چهارمین دوره اهدای نشان و تندیس امین الضرب که در تالار وحدت برگزار شد، کارآفرینان را سرمایه‌های انسانی کشور دانست و گفت: ضمن انتقاد از رویه حاکمیت در رابطه با کارآفرینان گفت: حاکمیت می توانست طی چند دهه کارآفرینان را به نماد انسان‌دوستی تبدیل کند، اما نگاه همراه با سوء ظن این اجازه را نداد.امروز کجای این کشور می‌توان موزه‌ای از صنعت، کارآفرینی و اقتصاد پیدا کرد؟ چرا در هیچ کتاب درسی نامی از آن‌ها نیست؟

وی ادامه داد: عموم مردم همواره در برابر اخبار فساد و انواع رانت‌ها قرار دارند، اما ببینید دست چند درصد کارآفرینان جامعه آغشته به رانت است. در این موقعیت چرا نباید کارآفرینان را به عنوان نماد و الگو به مردم جامعه معرفی کرد؟ چرا دولت‌ها صدای این منادیان امید را نمی‌شنوند و چرا گوش ها بسته است؟

خوانساری خطاب به کارآفرینان حاضر در جمع گفت: امروز رسالت شما این است که از تمام ابزارهای برای توسعه مفهوم کارآفرینی استفاده کنید. انزواطلبی راهکار امروز نیست، اگر پیش از این کارآفرینان سعی می‌کردند در خلوت کار کنند امروز باید به صحنه بیایند و اجازه دهند مردم با آنها آشنا شوند.

رییس اتاق بازرگانی تهران خاطرنشان کرد: متاسفانه آنچه در اقتصاد و جامعه ایرانی قربانی شده، گوهر اعتماد عمومی است. جوان ایرانی که به هزار امید و انگیزه از دانشگاه به شایستگی بیرون آمده و نسلی که تمنای پیشرفت و توسعه دارد، مردمی که قلبشان برای این آب و خاک می تپد  و آموخته‌اند که باید در همین سرزمین زیست، چطور باید به فکر کسب و کار و فردایشان باشند.

وی ادامه داد: متاسفانه امروز هرکجا سرمایه نمادین وجود داشته، با بی‌تدبیری از میان رفته یا حداقل به پایین‌ترین حد تنزل کرده است.

خوانساری با بیان اینکه امروز جامعه نگران، مضطرب و بی اعتماد به ارکان سیاستگذار و مدیران کشور شده است، اظهار کرد: مردم ایران در دهه 60 با بحبوحه جنگ از مرزها دفاع کردند یا در دهه 70 به شوق سازندگی گام‌های بلندی برداشتند، آن‌ها در دهه 80 نیز به انگیزه اصلاحات امید آفریدند و در ادامه کسانی که سودای عدالت در سر داشتند سرخوردگی ملت را به همراه آوردند.

رییس اتاق بزرگانی تهران با اشاره به دهه 90 که دوره آشتی با جهان بود اما با ناامیدی همراه شد، ادامه داد: در تمام این دوره‌ها مردم پای کشور ایستادند و جامعه نیز هم قدمی عقب نگذاشت. جامعه اقتصادی ایران کارآموزده دوران سخت است و همواره در فراز و نشیب روزگار دست و پنجه نرم کرده است.

وی ادامه داد: عده‌ای از صاحبان کسب‌وکار در زمان قطحی پا پیش گذاشتند تا دردها را درمان کنند و این قدمها ولو کوچک بیش از توان دولت‌ها در نگاه و قلب‌های مردم جای گرفت و آنها را به معتمدان جامعه تبدیل کرد. این چنین است که در طول سالیان دراز، یادگارهایی مانند مسجد و مدرسه توسط صاحبان کسب و کار و بازاریان در سراسر کشور ایجاد شد و برای بخش خصوصی اعتبار به همراه آورد.

منبع :خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران